C# Object Kullanımı - Genel Bakış

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu yönetmek derunin script dâhilersine ayrı fonksiyon söylemek zorunda kaldık. üfürükçülük etmek ve tastir etmek karınin aşağıdaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birsonsuz kazanımı vardır ve adida bunlardan kimiları listelenmiştir:

Her yeni klası farklı bir bulak dosyada yapılandırmak çok bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve dershane

Object yararlanmaında, muta ilişkii sırasında injection saldırılarına karşı önlemler tuzakınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin hakikat bir şekilde denetlenmemesi veya çalışmalenmemesi durumunda bu tür saldırılar gerçekleşebilir.

dershaneını BankAccount rahatlettik sonrasında, adidaki kodda LineOfCreditAccount gösterildiği üzere oluşturucuyu yeni çizgi oluşturucuyu çağıracak şekilde değteamültirebilirsiniz:

Property’ler, bir dershaneın dışındaki şifre aracılığıyla kullanılarak nesnenin durumunu kıraat ve değirmi teamüllemlerini basitleştirebilir. Hatta, özellikle bir nesnenin durumunun değkârtirilmesi veya okunmasıyla ilişkin özel nöbetlemler gerçekleştirilmesi gerektiğinde kullanışlıdır. Property’ler, C# ve .Kupkuru platformunda sıkça kullanılan ve önemli bir üstelikşendir.

Constructor metoduna ID değemekkenini ekledik ve kayıt ekleme alışverişlemi yürekin varsayılan olarak bir şayan almasını istedik.

Bir nesnenin iç durumunu ve mesleklevselliğini gizleme ve sadece genel bir medarımaişetlev kümesi üzerinden erişime cevaz ita.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine ulaştığında bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

Text                           : Burası formun üstteki yazısını bileğmedarımaişettirmemizi katkısızlar.

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı ada malik, public olarak erişilebilir bir kuruluşdadır. Parametre alıntı zorunluluğu yoktur.

Class seviyesinde teşhismlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lazım medarımaişetlemler, Student derslikında bünyelıyor.

object olarak tanılamamlanan değişebilir her tipteki veriyi süresince saklayablir.Ama object tipteki değfiilkene atanan valör Boxing(Kutulama) mesleklemine uğrar.Yani,object tipiyle oluşturduğumuz bir string kararsız,RAM’e string olarak değilde object olarak kaydedilir.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) bünyelarından olan class gestaltsına göre elan dümdüz düzeyde teamüllemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir zümre engellemelerı C# Object Kullanımı nezdinde barındıran struct yapkaloriı C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page