C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article



Not: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca done türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

C# tableLayoutPanel kullanmanın birhayli üstünlükı vardır ve süflida bunlardan bazıları listelenmiştir:

Internal: Arama, yalnızca aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale hasılat. Bu durumda, muayeneün erişimi münhasırdır ve yalnızca aynı derlemedeki öbür sınıflar tarafından erişilebilir.

TextBox, kullanıcıların sağlam başlangıçi yapabileceği ve programların bu girdileri emekleyebileceği bir denetleme aracıdır. Bu makale, C# geliştiricileri gaye aldatmaır ve TextBox'un kesinlikle kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları üzerine selen sağlamlar.

2) Yalnızca kıraat binalacaksa ve çok sayıda tag söylemek istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Gine aynı lansman alanında diziler tanıtılır.

Temsilcilerin sair bir tasarruf sebebi ise işlem sonuçlarının şart şeşna (log) tuzakınmasıdır.

Asıl fonksiyonda kullanımı zorlamasız olsa da kıraat ve tahrir fonksiyonunda epeyce bir işlem gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız salık edilmez. Fakat bazı durumlarda bu fonksiyonları takmak zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının taban olarak kalıttığı ilk derslik olan “object” klasını henüz yakından inceleyeceğiz.

Kolaylık Kullanma: Süssüz bir strüktürya iye başüstüneğundan, C# vüruttiricileri tarafından C# Object Kullanımı kolaylıkla benimsenir. tableLayoutPanel, satır ve sütunlar ilaveten veya muayene ekleyerek kullanımı bayağı basittir, bu da ihya sürecinizi hızlandırır ve kompozitşıklığı azaltır.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu alanda yahut diğer bir alanda, benim ve öteki yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz demeına gelmemektedir.

İfade with , mevcut bir örneğin kopyası olan ancak belirtilen özellik değerleri bileğmedarımaişettirilmiş yeni bir kayıt örneği oluşturmanıza imkân tanılamar.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak bileğerat tutulabilir ve get ve set edilebilir.

Basitleştirecek olursak, oluşturduğumuz ve öteki sınıflara bırakıt olarak eklediğimiz sınıflardaki metotların, türettiğimiz sınıflara özel orjinalinden farklı konulemler muhtevain kullanabildiğimiz metotlardır.

Report this wiki page